عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

رسانه‌های عبری خبر دادند که وزارت خارجه لهستان، سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل اظهارات اخیرش احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری امروز (شنبه، ۱۵ اکتبر) از احضار سفیر رژیم صهیونیستی در لهستان به وزارت خارجه این کشور خبر دادند.

 

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» نیز نوشت: «وزارت خارجه لهستان سفیر اسرائیل را برای توضیح برای اظهاراتش که گفته بود لهستانی‌ها از ورود جوانان اسرائیلی به این کشور جلوگیری می‌کنند، احضار کرد».

 

این در حالی است که تازه تیرماه گذشته، پس از یک دوره تیرگی روابط میان ورشو و تل‌آویو، به دلیل باج‌خواهی‌های مستمر رژیم صهیونیستی از غرب بر سر داستان «هولوکاست»، رئیس جمهور لهستان اعلام کرد که دو طرف عملیات عادی سازی روابط دیپلماتیک را از طریق بازگشت سفرا به محل کار خود در ورشو و تل‌آویو آغاز کردند.

 

آگوست ۲۰۲۱ بود که به دنبال تصویب قانون مالکیت ویژه یهودیان که مخالفت رژیم صهیونیستی را به دنبال داشت، تل‌آویو سفیر خود را از ورشو فراخواند. در این قانون، بر عدم امکان شکایت از لهستان و درخواست غرامت از آن به بهانه اتفاقات در جنگ جهانی دوم یا درخواستغرامت برای املاک یهودیان در لهستان تاکید شده است. این قانون موجب می‌شود که یهودیان نتوانند مدعی باز‌پس‌گیری دارایی‌هایشان که طی جنگ جهانی دوم مصادره شده، شوند.

 

به همین دلیل رژیم صهیونیستی سطح روابط با لهستان را کاهش داد و بعد از آن‌که ورشو سفیر خود در تل‌آویو را برای رایزنی‌ فراخواند، صهیونیست‌ها به سفیر لهستان اجازه بازگشت ندادند. تل‌آویو نیز فقط یک مسئول کنسولگری خود در ورشو را نگه داشت و سفیر رسمی اعزام نکرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده