نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد رسانه‌های عبری خبر دادند که وزارت خارجه لهستان، سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل اظهارات اخیرش احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری امروز (شنبه، ۱۵ اکتبر) از احضار سفیر رژیم صهیونیستی در لهستان به وزارت خارجه این کشور خبر دادند.

 

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» نیز نوشت: «وزارت خارجه لهستان سفیر اسرائیل را برای توضیح برای اظهاراتش که گفته بود لهستانی‌ها از ورود جوانان اسرائیلی به این کشور جلوگیری می‌کنند، احضار کرد».

 

این در حالی است که تازه تیرماه گذشته، پس از یک دوره تیرگی روابط میان ورشو و تل‌آویو، به دلیل باج‌خواهی‌های مستمر رژیم صهیونیستی از غرب بر سر داستان «هولوکاست»، رئیس جمهور لهستان اعلام کرد که دو طرف عملیات عادی سازی روابط دیپلماتیک را از طریق بازگشت سفرا به محل کار خود در ورشو و تل‌آویو آغاز کردند.

 

آگوست ۲۰۲۱ بود که به دنبال تصویب قانون مالکیت ویژه یهودیان که مخالفت رژیم صهیونیستی را به دنبال داشت، تل‌آویو سفیر خود را از ورشو فراخواند. در این قانون، بر عدم امکان شکایت از لهستان و درخواست غرامت از آن به بهانه اتفاقات در جنگ جهانی دوم یا درخواستغرامت برای املاک یهودیان در لهستان تاکید شده است. این قانون موجب می‌شود که یهودیان نتوانند مدعی باز‌پس‌گیری دارایی‌هایشان که طی جنگ جهانی دوم مصادره شده، شوند.

 

به همین دلیل رژیم صهیونیستی سطح روابط با لهستان را کاهش داد و بعد از آن‌که ورشو سفیر خود در تل‌آویو را برای رایزنی‌ فراخواند، صهیونیست‌ها به سفیر لهستان اجازه بازگشت ندادند. تل‌آویو نیز فقط یک مسئول کنسولگری خود در ورشو را نگه داشت و سفیر رسمی اعزام نکرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار